Акція до Дня підприємця - 5.0 out of 5 based on 1 review

з 1 вересня 2019 до 30 вересня 2019

Беріть участь у розіграші одного з трьох золотих зливків – 2, 5 або 10 г та 100 промокодів на оформлення карток класу World


Хто може брати участь в акції?

Підприємці та юридичні особи

Чи потрібно реєструватися в акції?

Реєстрація не потрібна. Виконавши одну з умов акції, ви автоматично берете участь у розіграші подарунків

Призовий фонд

Золоті зливки номіналом 10 г, 5 г та 2 г – по 1 шт кожна. Промокод на оформлення карток «Ключ до рахунку» класу World – 100 шт.

Уже обслуговуєте бізнес у ПриватБанку?

Ви автоматично стаєте учасниками розіграшу одного зі 100 промокодів на безкоштовне оформлення картки класу World для вашого підприємства. Картка класу World – це високий рівень безпеки, den predprynymatelyaзнижки та унікальні сервіси, включаючи технологію безконтактної оплати PayPass! У разі вашого виграшу ми надішлемо промокоди вам на особистий e-mail та покажемо через врізку в «Приват24 для бізнесу» в жовтні.

Відкриваєте рахунок в ПриватБанку вперше?

den predprynymatelyaВідкрийте рахунок для бізнесу на сайті ПриватБанку pb.ua/start у період акції та беріть участь у розіграші одного з трьох золотих зливків – 2, 5 або 10 г. Відкрити рахунок онлайн можна за 2 хвилини, достатньо лише користуватися будь-яким продуктом ПриватБанку й отримати ЕЦП. Обслуговуйте бізнес цілодобово та економте на комісіях!


Де я можу стежити за новинами акції і отримати більше інформації?

FacebookПідписуйтесь на наш аккаунт у Facebook. Діліться з друзями про акцію, обговорюйте і висловлюйте свої коментарі та пропозиції.

Оцените пост:

11111