Більше 500 тисяч клієнтів поміняли звичайні дизайни своїх карток на нові патріотичні обкладинки, які ПриватБанк запустив на початку війни спеціально для користувачів Приват24 та цифрових гаманців Apple Pay та Google Pay.

Найбільш популярною серед клієнтів стала легендарня “паляниця” - таку картку використовують при оплаті 80 тис українців. Загалом колекція “Перемога за Україною!” є найпопулярнішою серед українців - надихаючі образи на підтримку ЗСУ та української держави вже прикрашають цифрові гаманці 290 тисяч клієнтів банку.

Активну підтримку клієнтів отримала й нова колекція патріотичних обкладинок “Ми з України!”. На сьогодні скіни “Добрий вечір! Ми з України”, “Чорнобаївка” та інші вибрали для своїх карток понад 100 тисяч клієнтів банку.

Міняти «обличчя» своєї картки можуть власники будь-яких карток ПриватБанку. Це можно зробити у Приват24 в розділі «Меню карток» - «Дизайн картки» і вибрати будь-який з доступних віртуальних дизайнів. Послуга установки дизайну картки в цифрових гаманцях є безкоштовною.

Оцените пост:

11111