ПриватБанк і PayUkraine зробили грошові перекази з Польщі в Україну безкоштовними для абонентів Orange Polska - 5.0 out of 5 based on 1 review

ПриватБанк, сервіс грошових переказів PayUkraine і найбільший польський оператор мобільного зв’язку Orange Polska оголосили про співпрацю і починають спільну акцію.

В рамках якої кожний грошовий переказ протягом трьох місяців з Польщі до України можна відправити на картку ПриватБанку абсолютно безкоштовно. Додатково серед усіх учасників акції, які будуть отримувати перекази через сервіс PayUkraine на картки Visa ПриватБанку до 10.01.20 р будуть розігруватись сертифікати на 500 грн.

Така пропозиція діє до 10 жовтня для клієнтів Orange Polska, якщо переказувати гроші з Польщі в Україну через сервіс PayUkraine на картки ПриватБанку. Мінімальна сума одного переказу складає 10 злотих, максимальна 2000 злотих. Загальна сума переказів, яку можна відправити безкоштовно протягом 90 календарних днів, складає 7500 EUR.

Для того, щоб почати робити безкоштовні перекази на картки ПриватБанку в сервісі PayUkraine, потрібно в мобільному додатку Mój Orange в розділі „Moje Okazje” перейти на вкладку „Partnerskie”, вибрати пропозицію PayUkraine і зареєструватися на сайті PayUkraine використовуючи номер телефону мережі Orange. Після цього до 11 жовтня 2019 року зробити свій перший грошовий переказ в сервісі PayUkraine. В рамках акції кожен учасник отримує можливість здійснення безкоштовних переказів протягом 90 календарних днів.

Оцените пост:

11111