ПриватБанк запустив підприємцям сервіс "Інвойс", який продає товари в кредит за один клік - 5.0 out of 5 based on 1 review

ПриватБанк запустив новий сервіс для підприємців "Інвойс”, який допоможе продавати будь які товари в кредит, а оплата рахунку займатиме не більше хвилини.

Тепер щоб виставити покупцеві рахунок з оплатою частинами, треба зайти на веб сторінку сервісу, авторизуватися, створити рахунок з телефоном клієнта та відправити його покупцеві прямо у Приват24. Для оплати рахунку покупцеві залишається тільки підтвердити оплату частинами в один клік.

Як говорять у ПриватБанку, підключення “Оплати частинами” дає торговцям можливість збільшити оборот щонайменше на третину та залучити клієнтів, готових платити за товари чи послуги в кредит. Новий сервіс розрахований на дрібних підприємців, які хочуть продавати товари та послуги в кредит, але не мають POS-терміналу та можливості інтегрувати API “Оплати частинами” - торговців виїзної торгівлі та підприємців, які продають товари в соціальних мережах та з майданчиків і дошок оголошень.

Оцените пост:

11111