У 2020 PrivatMoney подвоїла трафік зарубіжних переказів - 4.0 out of 5 based on 3 reviews

З початку 2020 року обсяги зарубіжних переказів, отриманих та відправлених українцями через систему PrivatMoney, в порівнянні з минулим роком зросли вдвічі - до 135 млн дол США.

Як повідомили в ПриватБанку, який є платіжною організацією системи, кількість отриманих миттєвих переказів PrivatMoney з початку 2020 року збільшилась на 106% до 200 тисяч.

При цьому, за даними банку, 85% переказів PrivatMoney українці отримують через інтернет і термінали самообслуговування, і тільки 15% грошей були отримані або відправлені через каси відділень банку.

Як заявили в ПриватБанку, стратегія розвитку PrivatMoney спрямована на проєвропейський напрямок та інші ТОП-країни, які є основними джерелами грошових переказів в Україну. Сьогодні перекази PrivatMoney доступні більш ніж в 20 країнах світу, таких як Ізраїль, Польща, Чехія, Іспанія, Італія та ін.

В Україні отримати або відправити миттєвий переказ PrivatMoney можна в будь-якому з 2000 відділень ПриватБанку і банків - агентів, а також в більш ніж 20 тис точок самообслуговування (термінали і банкомати) та через Приват24. Отримання переказів PrivatMoney безкоштовне.

Оцените пост:

11111