У США продали хмарочос компанії Коломойського - 5.0 out of 5 based on 1 review

Американська девелоперська компанія K & D Group купила хмарочос 55 Public Square в Клівленді (США) у холдингу Optima Ventures, який пов'язаний з олігархом Ігорем Коломойським і Геннадієм Боголюбовим.

Про це повідомляє локальне видання Crain'sCleveland. Ціна угоди не названа. У січні глава K & D Group Дуг Прайс заявляв, що планує купити хмарочос за $ 17 млн. Тепер 22-поверхову офісну будівлю планують частково переобладнати.

Дев'ять поверхів будівлі повинні зайняти квартири, а офіси хочуть розмістити на верхніх поверхах. Сама будівля і його гараж потребують ремонту.

Виручка від продажу буде зберігатися на депонування, а колишній власник будівлі Optima залишиться втягнутою в судовий процес.

Приблизно з 2008 року по 2015 рік компанія Optima була одним з найбільших орендодавців в центрі Клівленда. Згідно з протоколами суду, їй належало понад 2 млн квадратних футів офісних площ, а її інвестиції в Клівленді становили понад $ 100 млн. Хмарочос 55 Public Square компанія купила в 2008 році за $ 34 млн.

Оцените пост:

11111