Кожен квиток – щасливий! - 5.0 out of 5 based on 1 review

з 1 листопада 2019 до 31 грудня 2019

Подорожуйте в міському транспорті за половину* ціни!


У яких містах України діє акція?

Акція проводиться на території таких міст: Житомир, Тернопіль, Чернігів, Івано-Франківськ, Чернівці, Краматорськ, Кривий Ріг.

Хто може брати участь в акції?

Клієнти ПриватБанку – держателі платіжних засобів Visa від ПриватБанку, які досягли 18 років. Якщо у вас немає картки, оформіть безкоштовно миттєву безконтактну картку Visa в будь-якому відділенні ПриватБанку на території міст, де діє акція.

Як взяти участь в акції?

Зареєструйтеся в акції та оплачуйте проїзд безконтактно з Visa в усіх видах міського транспорту, обладнаного терміналами для безготівкових розрахунків, на території міст, де діє акція.

Які подарунки чекають на учасників акції?

Гарантоване повернення грошових коштів у сумі 50% від вартості поїздки на основний картковий рахунок. Максимальна сума відшкодування за весь період акції становить не більше ніж 250 грн на одного клієнта.

З 1 листопада до 31 грудня 2019 року включно зареєструйтеся в акції та оплачуйте проїзд безконтактно з Visa в усіх видах міського транспорту, обладнаного терміналами для безготівкових розрахунків, і ми повернемо вам 50% вартості поїздки.


Де я можу стежити за новинами акції і отримати більше інформації?

FacebookПідписуйтесь на наш аккаунт у Facebook. Діліться з друзями про акцію, обговорюйте і висловлюйте свої коментарі та пропозиції.

Оцените пост:

11111