Мегапак вражень - 5.0 out of 5 based on 1 review

з 15 березня 2021 до 18 квітня 2021

iPhone 12 Pro щотижня та мегапак подарунків


Хто може брати участь в акції?

Діти 6-17 років – власники Картки Юніора Mastercard від ПриватБанку, строк дії якої не завершено.

Як взяти участь у розіграші?

  1. Зареєструйтеся на сторінці акції за допомогою особистого фінансового номера телефону дитини – власника Картки Юніора Mastercard.
  2. Здійсніть протягом кожного тижня розіграшу мінімум 2 оплати Карткою Юніора Mastercard (онлайн або у звичайному магазині) на суму від 50 грн кожна (в еквіваленті).
  3. Чекайте на розіграш :)

Які подарунки в акції?

  • 5 мегапаків з iPhone 12 Pro та іншими чудовими подарунками всередині. Розіграш щотижня.

  • 300 сертифікатів «Алло» на 500 грн для перших 300 нових власників Картки Юніора, які стали власниками Картки Юніора Mastercard з 15 березня 2021 до 18 квітня 2021 та першими виконали умови.

Як новому власнику Картки Юніора Mastercard отримати гарантований подарунок?

  1. Станьте власником нової Картки Юніора Mastercard протягом періоду дії акції: з 15 березня 2021 до 18 квітня 2021. У розіграші не беруть участь клієнти, які вже мають таку картку.

  2. Зареєструйтеся на сторінці акції за допомогою особистого фінансового номера телефону дитини – власника Картки Юніора.

  3. Здійсніть мінімум 5 оплат Карткою Юніора Mastercard (онлайн або у звичайному магазині) на суму від 50 грн кожна (в еквіваленті). Враховуються лише ті оплати, які були здійснені після реєстрації учасника на сторінці акції.

  4. Станьте одним із перших 300 нових власників Картки Юніора Mastercard, які виконали усі умови конкурсу, та отримайте повідомлення про перемогу.

Готові до головної розпаковки року?

ПриватБанк підготував приголомшливу акцію для своїх найвідданіших клієнтів – власників Картки Юніора Mastercard. Розігруємо 5 мегапаків з iPhone 12 Pro та іншими додатковими подарунками.

Кожен власник Картки Юніора Mastercard може взяти участь в щотижневих розіграшах і позмагатися за мегапаки з подарунками. Для цього треба зареєструватися в акції та здійснити протягом кожного тижня розіграшу мінімум 2 оплати Карткою Юніора Mastercard на суму від 50 грн.

А новачкам пощастить ще більше! Адже перші 300 нових власників Картки Юніора Mastercard, які в період акції оформлять картку, зареєструються та виконають 5 оплат Карткою Юніора на суму від 50 грн., гарантовано отримають сертифікат «Алло» номіналом 500 грн.

Ми обіцяємо вам мега-враження! Розпакуйте мегапак вражень з Карткою Юніора Mastercard.


Де я можу стежити за новинами акції і отримати більше інформації?

FacebookПідписуйтесь на наш аккаунт у Facebook. Діліться з друзями про акцію, обговорюйте і висловлюйте свої коментарі та пропозиції.

Оцените пост:

11111