Адвокат Трампа буде захищати українського мільярдера Коломойского - 5.0 out of 5 based on 1 review

У давнього адвоката президента Дональда Трампа є кілька нових клієнтів у судовій справі про відмивання грошей.

Марк Касовіц, нью-йоркський юрист, який протягом багатьох років часто працював над справами Трампа і допомагав йому координувати свою відповідь на розслідування проти російського спецзахисника, нещодавно підписаного на захист ділових партнерів Ігоря Коломойського в США, згідно з заявою суду Делавер.

Касовіц представляє співавторів Коломойського проти цивільних позовів у США про те, що вони вкрали мільярди доларів в українському банку та використали гроші для придбання офісних будівель та підприємств у США.

Коломойський також знаходиться під слідством ФБР та федеральних прокурорів.

Міністерство юстиції відмовилося від коментарів

В Україні Коломойський контролював телевізійну мережу, яка транслювала хіт-комедійне шоу в головній ролі із Зеленським, допомагаючи коміку підвищити своє визнання та популярність у роки, що передували виборам у квітні. З 2006 по 2016 рік Коломойський володів частиною ПриватБанку, одного з найбільших кредиторів України. Банк був націоналізований у грудні 2016 року після повідомлень про корупцію, пов’язану з Коломойським та іншими власниками.

Прихід Касовіца у цій справі додає інтригуючої зморшки, враховуючи його тісні стосунки з Трампом та розслідування імпічменту Конгресу на фокус на бажанні Трампа змусити Зеленського розпочати кримінальне розслідування, яке може принести користь його переобранковій кампанії. Касовіц представляє Уріеля Лабера, Мордехая Корфа та Хаїма Шокета.

Оцените пост:

11111