Англійський суд призначив слухання по суті справи проти ексвласників ПриватБанку на 2022 рік - 5.0 out of 5 based on 1 review

Англійський суд призначив слухання по суті позову на $3 млрд державного ПриватБанку до ексакціонерів Ігоря Коломойського і Геннадія Боголюбова на 1 березня 2022 року. Про це повідомляє пресслужба банку.

«Очікується, що розгляд справи може зайняти від 10 до 13 тижнів. Відповідачі клопотали про відкладення розгляду справи по як мінімум до жовтня 2022 року, але суддя постановив, що всі сторони повинні бути готові почати слухання 1 березня 2022 року», — йдеться в повідомленні банку в п’ятницю.

У банку зазначили, що під час дводенної наради про порядок розгляду справи, яка проходила з 24 по 26 червня 2020 року, суддя Манн погодився з доводами ПриватБанку. Зокрема, він став на бік фінустанови щодо графіка розгляду справи і інструкцій з підготовки до розгляду.

«Уже тривалий час продовжується процедура підготовки до слухання по суті до встановлених термінів для різних його етапів, які необхідно пройти до початку розгляду справи всім сторонам», — уточнюється в повідомленні.

Всесвітній арешт активів Коломойського і Боголюбова залишається в силі і буде діяти до моменту винесення рішення Англійським судом, додали в ПриватБанку.

У лондонській справі Коломойський і Боголюбов звинувачуються у виведенні майже $2 млрд. Зараз сума дорівнює $3 млрд із урахуванням відсотків. За даними агенції Kroll, всього колишні власники ПриватБанку вивели з банку до його націоналізації $5,5 млрд.

Оцените пост:

11111