Благодійний фонд ПриватБанку за пів року спрямував на добрі справи 22 мільйони гривень - 5.0 out of 5 based on 1 review

Благодійний фонд ПриватБанку «Допомагати просто!» за перше півріччя зібрав майже 22 мільйони пожертв.

Усі кошти реалізовано на низку проєктів: закупівля обладнання дитячим лікарням, адресна допомога важкохворим дітям та спеціалізованим закладам, допомога армії та пораненим в АТО/ООС, програма «Кусаноне» як реалізація гранту посольства Японії.

«Благодійний фонд «Допомагати просто!» – один з найбільших фондів України, який створено в 2011 році за ініціативою клієнтів ПриватБанку, які шукали способи допомагати іншим і бути певними, що їхні кошти йдуть дійсно на допомогу, — розповіла Анна Павлова, директор фонду. — Унікальність фонду в тому, що допомога здійснюється не коштом великих вкладень меценатів або підприємств, а завдяки накопиченню невеликих сум, які перераховуються через каси, банкомати, термінали самообслуговування чи Приват24. Часом клієнти й не вважають себе благодійниками, наприклад, відмовляючись від декількох копійок решти під час розрахунків у терміналах самообслуговування на користь благодійності. Але завдяки оцим «копійчаним» пожертвам ми отримуємо близько 3 мільйонів на місяць! А за всі роки діяльності фонду меценатами стали 1 мільйон 400 тисяч клієнтів та співробітників ПриватБанку, причому 350 тисяч з них роблять 2 та більше пожертв. Вдячні всім за доброту та людяність!»

Фонд «Допомагати просто!» працює в декількох напрямках

У рамках програми «Заради життя» надається допомога дитячим лікарням, медичним та спеціалізованим закладам, в яких рятують тяжкохворих дітей, дітей з онкозахворюваннями, у придбанні обладнання та ліків — від початку року їх було закуплено і вручено на більше ніж 10 мільйонів 270 тисяч гривень.

Окремим напрямком діяльності фонду є також допомога дитячим будинкам та адресна допомога важкохворим дітям. За перше півріччя було реалізовано проєктів на 2 мільйони 748 тисяч гривень.

Від початку воєнних дій в Україні важливою частиною роботи Фонду стала допомога армії та пораненим в АТО/ООС. Тільки цьогоріч у цьому напрямку реалізовано проєктів на 4 мільйони 746 тисяч гривень.

Завдяки тому, що фонд виграв грант посольства Японії, успішно реалізується програма «Кусаноне». В її рамках за 6 місяців 2019 року було надано допомогу на 3 мільйони 557 тисяч гривень.

Кожен меценат наприкінці року отримує розгорнутий звіт щодо наданої допомоги на e-mail або в Приват24, а відстежувати пожертви та стан реалізації конкретного проєкту можна на сайті фонду.

Оцените пост:

11111