Боротьба з колишніми власниками триває: у понеділок продовжиться розгляд справи Геннадія Боголюбова проти ПриватБанку - 5.0 out of 5 based on 1 review

Колишні власники не полишають спроб повернути акції ПриватБанку всупереч закону.

У понеділок, 15 серпня 2022 року, Господарський суд міста Києва розгляне справу за позовом Геннадія Боголюбова до ПриватБанку, у якій колишній акціонер та партнер Ігоря Коломойського намагається повернути собі акції банку, витребувавши їх від держави.

ПриватБанк наголошує, що зухвалі спроби Геннадія Боголюбова оскаржити дійсність договору купівлі-продажу акцій суперечать приписам Закону України «Про систему гарантування вкладів фізичних осіб», який чітко забороняє витребування акцій від інвестора, яким виступила держава. Крім того, на момент подачі позову вже минув строк позовної давності.

23 червня 2022 року суд зобов'язав пана Боголюбова надати відповіді на поставлені ПриватБанком питання, зокрема щодо причин пропуску позовної давності, а також здійснення ним маніпулювання системою розподілу судових справ. Як повідомлялось раніше, при подачі позову пан Боголюбов вдався до веєрної подачі, коли подається відразу декілька позовних заяв з метою обрання необхідного судді. Відповіді на питання ПриватБанку пан Боголюбов досі не надав.

Оцените пост:

11111