Чим відомий новий міністр Дмитро Дубілет який працював у Приватбанку - 5.0 out of 5 based on 1 review

29 серпня міністром Кабінету міністрів став Дмитро Дубілет, відомий, як співзасновник Monobank і колишній IT-директор "Приватбанку".

Він повинен буде готувати звіти про те, як уряд виконує план, вносити на розгляд прем'єр-міністра порядку денного засідань, подавати йому документи на підпис. Дубілет - син колишнього голови правління "Приватбанку" Олександра Дубілета. Навчався в КНУ ім.Шевченка, закінчив Лондонську бізнес-школу.

Заснував стартап Fine Web, яким керував до 2010 року. У тому ж році почав працювати в індійській компанії Infosys, керував проектами в MasterCard в Варшаві. Прийшов в "Приватбанк" на позицію IT-директора. Розвивав портал iGov для підвищення ефективності чиновників.

У 2016 році пішов з "Приватбанку", а роком пізніше запустив Monobank - банк, у якому усі послуги проводяться в додатку, а фізичні відділення відсутні. Банк входить до групи "ТАС" Сергія Тігіпка.

У липні цього року був офіційно призначений радником по діджіталізаціі тимчасово виконуючого обов'язки глави СБУ Івана Баканова.

Після призначення написав, що воно було несподіваним. Що ще місяць тому він планував переїхати жити в Лондон, розвивати Monobank і Smartass (спортклуб) і запускати Koto в Британії - це аналог monobanka. Дубілет пообіцяв не красти і висловив надію, що і більшість молодої команди Кабмін також не будуть цього робити.

Оцените пост:

11111