“Дихай! Разом проти коронавірусу”: ПриватБанк передав Чернівецьким лікарням медичне обладнання для боротьби з коронавірусом - 5.0 out of 5 based on 1 review

ПриватБанк в рамках програми “Дихай! Разом проти коронавірусу” передав обласній клінічній лікарні та обласній дитячій клінічній лікарні у Чернівцях медичне обладнання, згідно рекомендованого табелю обладнання МОЗ для боротьби з COVID-19, на загальну суму у 4,7 млн грн.

Зокрема, Чернівецька обласна клінічна лікарня отримала десять комплентів пульсоксиметрів Rad 5, ще п’ять комплектів пульсоксиметрів Rad 9, два комплекти аспіраторів ATMOS C 361, апарат рентгенівський мобільний TXL-PLUS4, приліжковий монітор пацієнта CSM-1502, 15 комплектів електрокардіографів моделі ЕСG-2150, фібробронхоскоп FB-15V та 4 комплекти моніторів (капнограф) ЕММА.

Чернівецька обласна дитяча клінічна лікарня отримала 5 комплектів пульсоксиметрів Rad 5, ще 5 комплектів електрокардіографів моделі ЕСG-2150 та монітор (капнограф).

Нова національна програма Фонду “Дихай! Разом проти коронавірусу” дозволить протягом найближчого місяця акумулювати кошти банку та пожертв клієнтів для постачання необхідного обладнання обласним лікарням країни, які більше за все потребують такого обладнання.

Долучитися до національної антивірусної програми “Дихай! Разом проти коронавірусу” ПриватБанку можна через мобільну та веб-версію Приват24, в банкоматах і терміналах самообслуговування та на сайті ПриватБанку. Благодійний внесок з пластикової картки можна зробити за декілька кліків. Мінімальний розмір допомоги не обмежений.

Всі зібрані кошти автоматично направляються на спеціальний рахунок для термінового придбання апаратів штучної вентиляції легенів та іншого необхідного обладнання лікарням українських міст.

Оцените пост:

11111