“Фінансовий геній 2021” став наймасовішою шкільною олімпіадою України - 5.0 out of 5 based on 1 review

В Україні стартував перший етап національної економічної олімпіади для школярів “Фінансовий геній 2021”, яка стала наймасовішою за всю історію шкільних олімпіад країни - цього року заявки на участь подали 66 285 дітей.

Як повідомили у ПриватБанку, який є організатором головного українського відбору на звання фінансового генія року, за перший день онлайн етапу конкурсні завдання виконали понад 3 400 дітлахів.

У економічній олімпіаді «Фінансовий геній» може взяти участь школяр будь-якого класу з будь-якого міста України. Призовий фонд становить 123 000 грн, які переможці у кожній віковій групі зможуть витратити на навчання та освітні заходи. Протягом місяця всі учасники пройдуть три етапи онлайн конкурсу (тести та завдання на різні теми з економіки та фінансів), за підсумками яких отримають конкурсні бали.

Учасниками фіналу, що пройде в столиці, стануть 60 конкурсантів, які набрали найбільше балів. Серед фіналістів у кожній з трьох вікових категорій буде визначено переможця року, який отримає головний приз олімпіади – від 10 до 50 тис. грн.

Єдиною умовою участі в проекті є наявність Картки Юніора, яку можна безкоштовно відкрити в будь-якому відділенні банку.

Оцените пост:

11111