Кабмін призначив трьох членів наглядової ради ПриватБанку - 5.0 out of 5 based on 1 review

Попередні члени відмовилася працювати через е-декларування.

Кабінет міністрів призначив трьох членів наглядової ради в ПриватБанк, якими стали: Себастіан Шьонайх-Каролат, Ольга Томаш та Роман Сульжик. Про це повідомляє прес-служба Міністерства фінансів. Як зазначили в прес-службі, члени наглядової ради розпочнуть фактичне виконання повноважень з 30 липня 2019 року.

"Призначення сприятиме формуванню наглядової ради "ПриватБанку" у повному складі - дев'ять членів, з яких шість членів є незалежними, а три члени є представниками держави", - йдеться в повідомленні.

За даними, Шьонайх-Каролат має більше 30 років досвіду роботи в комерційних банках, з яких близько 20 років - на керівних посадах в Німеччині, Австрії та Польщі. Себастіан здобував свою експертизу у Deutsche Bank, очолював регіональні кооперативні банки в Німеччині та Польщі. Має досвід трансформації бізнес-моделей банків.

Томаш Ольга має досвід роботи в українських та міжнародних банках, а також в міжнародних фінансових організаціях. Володіє розумінням українського ринку, а також знаннями міжнародних практик з акцентом на аудит, оперативну ефективність, управління ризиками та ІТ.

Сульжик Роман має досвід роботи у фінансовій сфері в Україні, СНД та США, а також розуміння IT технологій. Його досвід включає експертизу у фінансах та інформаційних технологіях: він співзасновник стартапу, який орієнтований на впровадження технологій Blockchain у реальному секторі.

Як повідомлялося раніше у наглядову раду ПриватБанку була призначена також Юлія Мерцер, яка увійшла за квотою президента В.Зеленського, яка виявилася подругою Олени Кравець зі студії 95 кварталу.

Naglyadova rada PrivatBanku

Оцените пост:

11111