250 тисяч клієнтів ПриватБанку вже отримали на картки єПідтримка державну допомогу за втратою доходу на суму 1,6 млрд грн.

Зарахування коштів продовжується, 6 500 грн допомоги зараховується банком на картку єПідтримка відразу після отримання грошей від держави.

Загалом клієнти ПриватБанку подали 1,7 млн заявок на отримання державної допомоги за втратою доходу. Це більше половини від загального числа заявок на отримання допомоги у Дії, яке за даними Мінцифри становить 3,2 млн.

Згідно з рішеннями уряду, українці що живуть у регіонах, економічна діяльність яких тимчасово зупинена внаслідок проведення бойових дій, можуть отримати одноразову матеріальну допомогу у зв’язку із втратою частини доходу у розмірі 6 500 грн.

Допомогу отримують наймані працівники підприємств та компаній, що працюють офіційно, та ФОПи 1-4 груп, які мешкають у таких регіонах: Чернігівська, Сумська, Харківська, Херсонська, Миколаївська, Запорізька, Донецька, Луганська, Житомирська, Одеська, Волинська, Дніпропетровська, Київська та м. Київ.

Для отримання коштів необхідно подати запит через мобільний додаток Дія - Послуги- єПідтримка - Отримати допомогу. Зарахування відбудеться на картку єПідтримка протягом 10 днів від дати подання заявки.

Оцените пост:

11111