На Вінниччині затримали родину "ведмежатників", які заради грошей розстріляли банкомат з автоматів - 5.0 out of 5 based on 1 review

Вчора у Вінницькій області в ході успішної спецоперації поліції та служби безпеки ПриватБанку була затримана група злочинців, які в липні 2020 роки вкрали майже 1 млн грн з банкомату ПриватБанку в смт. Дашів Іллінецького району Вінницької області, буквально розстрілявши банкомат з автоматичної зброї.

За даними СБ банку, в ході першого зафіксованого за всю історію банку випадку "розстрілу" банкомату, злочинцям для доступу до сейфа довелося вистріляти п'ять магазинів патронів для АКМ. Коли розстріл банкомату не приніс бажаного результату, бандити підірвали його і сільський магазин "Оптовичок" за допомогою бойової гранати.

Поліцейське розслідування збройного пограбування банкомату в сільському магазині завершилося успішної спецоперацією поліції та СБ банку, в результаті якої затримано п'ятьох членів банди. Які виявилися рідними братами 1990-1999 років народження, і проживали в одному з сіл Гайсинського району Вінницької області.

Під час затримання злочинців вилучено зброю, боєприпаси та інші речові докази причетності до пограбування банкомату. Вживаються заходи щодо встановлення причетності банди вінницьких "ведмежатників" до аналогічних злочинів на території країни.

Оцените пост:

11111