Наглядова рада затвердила Развана Мунтеану заступником голови правління ПриватБанку з питань розвитку бізнесу - 5.0 out of 5 based on 1 review

17 грудня 2020 року Наглядова рада ПриватБанку затвердила Развана Мунтеану на посаду заступника голови правління ПриватБанку з питань розвитку бізнесу.

Разван Мунтеану приєднався до команди топ-менеджерів ПриватБанку на позиції керівника з розвитку бізнесу в жовтні. На новій ключовій позиції в структурі правління банку Разван Мунтеану керуватиме усіма клієнтськими сервісами як для юридичних, так і фізичних осіб.

Голова Наглядової Ради Шерон Іскі привітала нове важливе призначення в правлінні банку: «Одним з наших стратегічних пріоритетів є надання ПриватБанком послуг світового рівня для фізичних осіб й малого та середнього бізнесу. Разван Мунтеану досвідчений банкір та сильний лідер, який зможе розвинути кращі рішення ПриватБанку та вдосконалити їх для 22 мільйонів наших клієнтів”.

Разван Мунтеану - відомий європейський банкір, який керував свого часу запуском в Європі еквайрингу і карткових розрахунків Mastercard, розвитком карткового бізнесу в Citi Bank і роздробу в Raiffeisen Bank International. У банкіра з IT-освітою понад 20 років унікального досвіду розвитку cashless інфраструктури та роздрібного банківського обслуговування в різних країнах Європи.

До того, як приєднатися до команди ПриватБанку, Разван Мунтеану на позиції СЕО керував європейською банківською групою Addiko Bank, що спеціалізується на обслуговуванні приватних клієнтів і малого бізнесу.

Нагадаємо, що позиція заступника голови правління з питань розвитку бізнесу була затверджена в оновленій структурі правління ПриватБанку в грудні 2020 року.

Оцените пост:

11111