Новий проект стартує в Дніпрі: #ЦІНУЄМО ДОСВІД - 5.0 out of 5 based on 1 review

Запрошуємо кандидатів з життєвим досвідом! Передпенсійний вік — ідеальний час для роботи в контакт-центрі банку.

Нерідко претенденти на ринку праці стикаються з небажанням роботодавців приймати в штат людей передпенсійного або пенсійного віку. Але є компанії, які "полюють" на кандидатів з чималим життєвим досвідом і бажанням спробувати свої сили в новій сфері. ПриватБанк оголосив про набір в контакт-центр співробітників таких співробітників.

Поки що проект "#цінуємо досвід" впроваджується в Дніпрі і стажистів будуть набирати саме в цьому місті. Однак згодом його реалізують по всій Україні. У банку розповіли, що впевнені в тому, що старші співробітники вже знають свої сильні і слабкі сторони, готові віддавати себе роботі, вчитися і ділитися власним досвідом з колегами.

Робота в найбільшому банку - це відмінний досвід, стабільність і хороший заробіток. Великою перевагою роботи в контакт-центрі є графік роботи, він дозволяє зручно планувати свій час.

Вимоги до кандидатів мінімальні: знання української та російської мови і бажання спілкуватися з людьми. Досвід роботи - не має значення, банк вчить всьому з нуля, а навчання оплачується банком. До кожного з них буде прикріплений наставник, який введе в курс справ і навчить всім премудростям роботи в контакт-центрі з нуля. В обов'язки входить робота з клієнтами банку в телефонному режимі - вхідні / вихідні дзвінки. 

Оплата: 7000 грн. Далі 8580 грн + премія щоквартально.

Оцените пост:

11111