По гарячих слідах затримано підривників банкомату в Новомосковську Дніпропетровської області - 5.0 out of 5 based on 1 review

Працівники поліції спільно зі Службою безпеки ПриватБанку затримали групу підозрілих осіб з трьох осіб. Їх обґрунтовано підозрюють у підриві вуличного банкомата.

Як повідомили в Службі безпеки ПриватБанку, 19 липня близько третьої години ночі до чергової частини надійшов сигнал про підрив вуличного банкомата в Новомосковську Дніпропетровської області. Банкомат встановлено в продовольчому магазині на вулиці Боженка.

Цієї ж ночі внаслідок оперативних заходів у Полтаві було затримано групу з трьох осіб. Встановлено, що зловмисники за допомогою спеціальної газоповітряної суміші підірвали банкомат, викрали банкоматні касети з грошима та зникли з місця злочину. Точна сума збитків на момент викрадення встановлюється.

Наразі проводяться слідчі дії кримінального провадження, розпочатого за ознаками ч. 5 ст. 185 КК України «Крадіжка», що карається позбавленням волі на строк від 7 до 12 років із конфіскацією майна. Одного із затриманих за два дні до інциденту суд відпустив під заставу у 80 тисяч гривень.

Оцените пост:

11111