ПриватБанк допоможе фіксувати тривалість робочого дня співробітників українських компаній - 5.0 out of 5 based on 2 reviews

Як контролювати дотримання персоналом трудового розкладу? А якщо потрібно отримувати дані про пунктуальність ваших співробітників в режимі online? Звучить, як опис футуристичного фільму про мегакорпорацій, але насправді все набагато простіше.

ПриватБанк представляє унікальний сервіс «Облік робочого часу". Технологія заснована на фіксуванні фактичного часу, проведеного співробітником на робочому місці. Також сервіс дозволяє відстежувати час початку і закінчення робочого дня кожного співробітника, а звіт буде відправлятися вам в Приват24 або на e-mail в режимі online.

За останній час «Облік робочого часу» успішно запустили в таких компаніях, як «АгроІнд», магазини «Кошик» компанії Rainford, в одній з міських мереж аптек, компанія «Аеліта», і в багатьох інших організаціях з абсолютно різною специфікою роботи. Технологія набуває все більшої популярності серед компаній і підприємств України, так як надає ряд унікальних бонусів для своїх користувачів:

  • контроль дотримання персоналом трудового розкладу;
  • якщо до сервісу «Облік робочого часу» підключається мережеве підприємство, керівник може отримувати звіт по співробітниках кожної торгової точки;
  • є можливість безкоштовного оформлення послуги;
  • облік робочого часу проводиться як через POS-термінали, так і за допомогою мобільного.

Підключення сервісу проводиться в максимально короткі терміни після звернення в будь-яке відділення ПриватБанку. Ці та інші відмінні риси цієї приголомшливої ​​технології роблять її однією з найбільш перспективних на українському ринку.

Оцените пост:

11111