ПриватБанк і Visa запускають першу в Україні платіжну картку Visa Signature - 3.7 out of 5 based on 3 reviews

Вперше в Україні Visa разом з ПриватБанком представляють нову платіжну картку в преміальній лінійці - Visa Signature.

Завдяки ексклюзивному вертикальному дизайну та набору привілеїв та сервісів Visa Signature перш за все цікава активним користувачам та мандрівникам.

Враховуючи, що Visa Signature першою чергою розроблена з огляду на потреби мандрівників, картка пропонує набір зручних сервісів та переваг для туристів, починаючи з планування та організації поїздки до безпосередньо подорожі.

Так, держателі карток Visa Signature отримують такі можливості:

  • туристичне страхування і страхування від затримки рейсу та багажу, а також захист покупок, здійснених з карткою Visa Signature (до 500 тис. долл США);
  • розширений FastLine та пакування багажу в аеропорті Бориспіль (до 10 безкоштовно на рік);
  • доступ до комфортних бізнес залів аеропортів по всьому світу за програмою Lounge Key;
  • знижки до 12% на бронювання готелю на agoda.com та до 8% на hotels.com і колекцію готелів класу Luxury - Visa Luxury Hotel Сollection;
  • необмежений доступ до програми Світ привілеїв Visa;
  • 5% кешбек на квитки (авіа, залізниця, автобуси), сплачених Visa Signature.

З Visa Signature зручно сплачувати безконтактно - карткою чи смартфоном з Apple Pay, Google Pay та Garmin Pay.

Додаткові сервіси, які пропонує ПриватБанк з карткою Visa Signature, включають кредитний ліміт без застави до 300 000 грн з пільговим періодом до 55 днів, безкоштовний консьєрж-пакет “Travel”, окрему лінію підтримки (digital-канали) та окремі зони обслуговування у ПриватБанк з персональним менеджером тощо.

Олексій Шабан, член правління ПриватБанку, вважає:

"Успішні, позитивні люди вважають за краще матеріальних цінностей новий досвід та враження. Ми залишаємо зону комфорту, щоб пізнати себе в новому середовищі, подивитися на світ, познайомитися з новими культурами, в кінці кінців відчути дух пригод. Visa Signature уособлює все ті приємні дрібниці, які створюють атмосферу для кращого клієнтського досвіду в подорожах. І саме тому, що кожна подорож - це пригода, банк забезпечує бездоганну роботу сервісів і послуг, а також надає максимум комфорту на кожному етапі подорожі. Тільки 2019 року нашими картками розплачувалися в більш ніж 180 країнах. Більше третини наших клієнтів користуються послугами консьєрж-сервісу і роблять понад 160 тис на рік доручень. А це означає, що у нас величезний досвід роботи в виконання доручень і допомоги в будь-яких нестандартних ситуаціях при подорожі. Крім нестандартних ситуацій, ми виконуємо рутинні завдання, які звільняють час для вражень і відпочинку".

Також нагадуємо, що зараз проходить акція Кешбек за умовами якої можна отримати 5% від суми купівлі квитків на транспорт за умови купівлі карткою Visa Signature.

Оцените пост:

11111