Приватбанк назвав "інформаційною атакою" заявлення Дубінського про обшуки у своїх офісах - 5.0 out of 5 based on 1 review

Приватбанк вважає інформаційною атакою інформацію про обшуки в офісах банку в Дніпре і Києві. Відповідний коментар надала прес-служба банку.

Інформацію про обшуки поширив журналіст "1 + 1", обраний депутатом Верховної Ради Олександр Дубинський в соціальній мережі Facebook.

"Причина - налагоджена схема розграбування держбанку шляхом видачі кредитів під застави із завищеною вартістю, з метою крадіжки виведених грошей і подальшого дерибану між позичальниками і банкірами", - написав Дубинський.

У відповідь на це, в прес-службі банку відзначили, що інформаційна атака зацікавлених осіб проти реформування підходів банку до роботи з позичальниками триває вже більше року.

"Кращим аргументів на користь ефективності нової політики ризик-менеджменту Приватбанку є висока якість нового корпоративного кредитного портфеля, виданого після націоналізації, де частка проблемних кредитів становить менше 1%. За старим кредитному портфелю, сформованому до націоналізації, за два роки банк повернув 4,2 млрд гривень, раннє визнаних безнадійними. Банк діє прозоро і завжди готовий надати правоохоронним органам необхідну інформацію в рамках чинного законодавства", - заявили в банку.

Прес-служба не надала будь-яку додаткову інформацію про обшуки.

Оцените пост:

11111