Як повідомили у ПриватБанку, перші ОСББ вже отримали банківські гарантії для забезпечення постачань природного газу з боку компанії “Нафтогаз трейдінг” у новому опалювальному сезоні.

Для отримання такої гарантії юридична особа (користувач природного газу) має розмістити на “рахунку покриття” у банку суму для розрахунків за газ за один місяць, та отримати банківську гарантію на місяць опалювального сезону всього за робочу добу.

Процедура отримання банківської гарантії значно простіша та швидша за “заключення трьохсторонньої угоди щодо договірного списання коштів за газ”, та з точки зору законодавства є повною альтернативою такого договору.

При цьому обов'язковою умовою для оформлення банківських гарантій є відкритий розрахунковий рахунок в ПриватБанку та актуальний фінансовий стан клієнта.

Нагадаємо, що за оцінками компанії CBR, ПриватБанк має ділові стосунки з 70% юридичних осіб та 75% підприємців, при чому основним банком для себе ПриватБанк називають 45% юридичних осіб та 68% підприємців.

Оцените пост:

11111