ПриватБанк підтримав бізнес з cashless - 5.0 out of 5 based on 1 review

ПриватБанк впровадив заходи з підтримки бізнесу, який приймає оплату за товари та послуги cashless через мережу POS-терміналів банку.

Як повідомили в банку, протягом періоду дії карантину ПриватБанк не буде нараховувати фіксовану комісію торговим підприємствам, які користуються POS-терміналами банку та пішли на карантин.

У непрості часи для підприємців, що припинили свою діяльність та пішли на карантин, ми йдемо на зустріч та не будемо нараховувати плату за користування POS-терміналами нашим клієнтам - торговим підприємствам, що пішли на карантин”, - говорить керівник напрямку обслуговування торгових підприємств Євген Васильцов.

За останній тиждень через пандемію коронавірусу найбільш значне падіння обсягів еквайрингу зафіксоване у торгових точках, що продають ювелірні прикраси та годинники - на 76%. В магазинах одяга та взуття товарообіг впав на 61%, в магазинах косметики продажі зменшилися на 51%. Обсяги еквайрингу в закладах харчування (кафе та ресторани) за тиждень зменшились приблизно на 48%, в магазинах побутової техніки та товарів для дому на 38%, а на АЗС на 17%.

Оцените пост:

11111