ПриватБанк попередив українців про нове шахрайство, яке прикривається торговою маркою банку - 5.0 out of 5 based on 1 review

Служба безпеки ПриватБанку своєчасно виявила та попередила українців про нову схему шахрайства, яка використовує зареєстрований невідомими особами у США сайт https://p-invest.site та незаконно використовує логотип та айдентику банку.

За даними фахівців з кібербезпеки ПриватБанку, даний сайт є на 100% шахрайським, оскільки використовує посилання на неіснуючі інвестиційні проекти та компанії без їхньої згоди, а також незаконно використовує айдентику банку та інших юридичних осіб.

Шахраї використовують для заманювання в шахрайський проект пропозицією високого доходу за схемою, яка притаманна виключно шахрайській фінансовій піраміді із застосуванням соціальної інженерії та ймовірного хакерства. Про злочинний характер схеми говорить й односторонній канал зв’язку в проекті - після заповнення форми людиною оператор шахрайського центру виходить на зв’язок для “відпрацювання” клієнта.

ПриватБанк попереджає клієнтів та всіх українців про небезпеку контактування з шахраями та участі у таких проектах, та звернувся до відповідних правоохоронних органів із заявою задля припинення діяльності шахраїв.

Оцените пост:

11111