ПриватБанк роздає фрилансерам картки з персональним дизайном та гаджети - 5.0 out of 5 based on 1 review

ПриватБанк розпочав випуск безкоштовних карток Visa з персональным дизайном для українських фрилансерів.

Як повідомили в банку, замовити таку безконтактну персоніфіковану картку зможуть усі користувачі сервісу Freelancehunt. Крім того, усі фрилансери та веб-майстри, які будуть отримувати перекази або виплати на картку ПриватБанку Visa та використовувати картку для оплати покупок і послуг, у рамках спеціальної акції банку та міжнародної платіжної системи отримають чудовий шанс виграти один зі смарт-годинників Apple Watch 4 або інших корисних гаджетів.

«Наші технології дозволяють користуватися всіма перевагами та сервісами банку без відвідання відділення – у будь-якій точці світу, за допомогою ноутбука, планшета, смартфону, – говорить керівник напрямку грошових переказів ПриватБанку Марія Страшко. – Фактично наші електронні сервіси ідеально підходять для фрилансерів, які віддають перевагу роботі без прив’язки до фізичного робочого місця».

Нова акція Freelancehunt, Visa та ПриватБанку триватиме з початку травня до початку серпня, для участі в ній треба зареєструватися на fh.ua/privatbank. За даними ПриватБанку, сьогодні банк обслуговує понад 400 тисяч фрилансерів та ІТ-спеціалістів. За оцінками експертів, потенціал ринку фрилансу в Україні в найближчі роки дозволить забезпечити роботою або додатковим доходом роялті майже мільйон висококласних фахівців ІТ-ринку та інших сфер бізнесу.

Оцените пост:

11111