ПриватБанк розпочав пільгове кредитування стартапів за програмою “5-7-9” - 5.0 out of 5 based on 1 review

За перший тиждень з початку прийому заявок на пільгове кредитування бізнесменів - початківців ПриватБанк вже розглядає заявки на фінансування від майже двох сотень новостворених малих бізнесів.

Як повідомив керівник напрямку обслуговування МСБ Сергій Клюєв, ПриватБанк відкрив прийом попередніх заявок на на отримання пільгових кредитів за державною програмою «Доступні кредити 5-7-9%» для стартапів з 2 березня. Щоб стати учасником програми, достатньо мати чи відкрити рахунок у ПриватБанку і подати заявку на спеціальній сторінці.

В рамках програми «Доступні кредити 5-7-9%» українські підприємці можуть отримати кредит (або кілька кредитів) на створення та розвиток бізнесу терміном до 5 років в сумі до 1,5 млн грн (по всій групі пов'язаних осіб за весь період дії програми). При цьому держава компенсує підприємцю частину відсотків по кредиту - ставки складають від 5% до 9% річних, залежно від кількості створених робочих місць, з можливістю щоквартального зниження відсоткової ставки.

ПриватБанк та Фонд розвитку підприємництва підписали угоду про співпрацю в рамках держпрограми розвитку підприємництва 31 січня 2020 року. За даними дослідження банківського ринку України, проведеного GFK в 2019 році, послугами ПриватБанку користуються 64% українських компаній і 74% вітчизняних підприємців. Відкрити рахунок корпоративного клієнта або підприємця в ПриватБанку можна онлайн на сайті.

Оцените пост:

11111