ПриватБанк розпочав виплати чергового траншу жертвам Голокосту - 5.0 out of 5 based on 1 review

ПриватБанк з 1 лютого почав виплати чергового траншу жертвам Голокосту (колишніх в'язнів концтаборів і тих, хто пережив німецьку окупацію).

Як повідомили в прес службі банку, ПриватБанк здійснює такі виплати з 2014 року і є єдиним банком-агентом, уповноваженим урядом Федеративної Республіки Німеччина виплачувати компенсації жертвам нацизму на території України в рамках компанії Claims Conference.

«Ми робимо все можливе, щоб одержувачі коштів відчували себе в банку максимально комфортно, а виплати були проведені в найкоротші терміни, - говорить заступник голови правління ПриватБанку Разван Мунтеану. - Всі виплати та інші операції в рамках цього проекту банк здійснює без комісій для одержувача».

Отримати кошти можна готівкою в будь-якому з відділень банку в містах та районах України. Для отримання компенсації достатньо пред'явити паспорт. Подати заяву на отримання виплат може лише ті, хто відповідає умовам отримання компенсації - люди, які особисто постраждали під час Голокосту. Якщо заяву було подано раніше, у випадку смерті заявника діє особлива процедура виплати спадкоємцям, якщо вони вчасно і правильно оформлять необхідні документи.

Оцените пост:

11111