ПриватБанк став партнером нового проекту Національного банку - сайту Фінансова оборона України - 5.0 out of 5 based on 1 review

ПриватБанк став інформаційним партнером нової ініціативи НБУ - сайту «Фінансова оборона України», на якому українці можуть отримати вичерпну інформацію про особливості надання фінансових послуг банками та небанківськими фінансовими установами під час війни.

На сайті цьому дуже корисному сайті зібрані основні питання, які виникають зараз у споживачів фінансових послуг, та вичерпні відповіді на них від регулятора. Зокрема, про ліміти на операції з іноземною та національною валютою під час дії воєнного стану в Україні, про купівлю та продаж іноземної валюти, вивезення цінностей за кордон.

Також там можна отримати інформацію про те, як вберегтися від платіжного шахрайства, чи можна отримати виплати по страховим випадкам, як працюють відділення банків та інше.

Інформація, зібрана на сайті «Фінансова оборона України», буде корисною як для громадян, які перебувають в Україні, так і для тимчасово переселених за кордон українців.

Оцените пост:

11111