ПриватБанк та Visa вкладатимуть гроші в розвиток бізнесів, які підтримують cashless чайові - 5.0 out of 5 based on 1 review

ПриватБанк та Visa направлять 300 тис грн на розвиток закладів харчування та інших бізнесів, які найактивніше використовують сервісу «Чайові cashless».

Як повідомили у банку, така програма стартувала у вересні 2020 року та дозволить отримати гранти на розвиток бізнесу закладам харчування, готелям та іншим закладам, які найчастіше користуються діджитал сервісом «Чайові cashless».

Для участі у програмі грантів на розвиток бізнесу треба до 30 вересня 2020 року отримувати cashless чайові від гостей закладу з карток Visa. Троє учасників, що наберуть найбільшу кількість транзакцій у період дії програми, отримають по 100 000 грн на розвиток бізнесу.

Чайові cashless - це додаткова транзакція при розрахунку на терміналі. Відвідувач сам вибирає, скільки залишити "на чай", і гроші зараховуються на зарплатну картку офіціанта. Підключити сервіс може будь-який заклад харчування, де встановлені POS-термінали ПриватБанку.

Оцените пост:

11111