ПриватБанк та ЮНІСЕФ доправили до українських лікарень чергову партію кисневого обладнання - 5.0 out of 5 based on 1 review

Ще 100 кисневих концентраторів відправилися до 34 українських лікарень в 11 областях.

Це необхідне в період пандемії COVID-19 обладнання — чергове постачання в рамках партнерства благодійного фонду ПриватБанку «Допомагати просто!» та Дитячого фонду ООН (ЮНІСЕФ).

Кисневі концентратори отримали Київська, Черкаська, Хмельницька, Сумська, Дніпропетровська, Кіровоградська, Львівська, Рівненська, Вінницька, Волинська та Закарпатська області.

Медичні заклади, в які передали обладнання, були обрані з урахуванням комплексу факторів, як-от негативна динаміка кількості госпіталізованих через COVID-19, забезпечення ліжко-місць киснем та поточної ситуації щодо партнерської підтримки у регіонах. За оцінками ЮНІСЕФ середній відсоток завантаження ліжко-місць у лікарнях, які отримали допомогу, становить не менше 70%.

«З самого початку пандемії пріоритетним напрямком діяльності нашого фонду є киснева підтримка пацієнтів. - розповіла Анна Павлова, директор благодійного фонду ПриватБанку «Допомагати просто!» — Ми знаємо справжню ціну подиху. Вдячні партнерам за можливість надати ефективну і таргетовану підтримку українським лікарням. Разом допомагати — просто!»

«Потреба в кисні залишатиметься високою і надалі. Це партнерство — гарний взірець соціальної відповідальності бізнесу та ефективності спільних зусиль задля результату», — зауважила голова Представництва ЮНІСЕФ в Україні Лотта Сильвандер.

Оцените пост:

11111