ПриватБанк видав перші бізнес-кредити за новою програмою портфельних державних гарантій - 5.0 out of 5 based on 1 review

Як повідомив керівник Дирекції МСБ ПриватБанку Євген Заіграєв, зі старту програми ПриватБанк отримав вже більше 800 заявок з документами від бізнес-клієнтів та вже банком видано перші два кредити з частковим покриттям “державними гарантіями”.

Перші бізнес-кредити були видані по програмі “КУБ з заставою” менш ніж за два тижні з моменту подачі клієнтом пакету документів у банк: перший позичальник, який отримав фінансування з “покриттям” державними гарантіями - має магазин будівельних матеріалів у Луцьку та планує витратити кредит у 980 тисяч гривень на фінансування оборотного капіталу.

Ще один позичальник за цією програмою працює на Закарпатті та планує витратити кредит на 600 тисяч гривень на фінансування міжнародних перевезень до Словаччини, Угорщини та Чехії вантажними мікроавтобусами.

Нагадаємо, що подати заявку на отримання фінансування з частковим забезпеченням державними гарантіями можна на сайті Приватбанку на сторінці: pb.ua/derggarant. За підсумками 2020 року ПриватБанк профінансував майже 25 тисяч бізнес-клієнтів на загальну суму 8,9 мільярдів гривень.

Оцените пост:

11111