ПриватБанк видав перший кредит за програмою енергоефективності “ЕнергоДім” - 5.0 out of 5 based on 1 review

12 травня ПриватБанк видав перший кредит за новою програмою “Енергодім”, яка передбачає фінансування ОСББ (“об’єднання співвласників багатоквартирних будинків”) на комплексні заходи по підвищенню енергоефективності житлових будинків. Першим позичальником по програмі стало ОСББ “Оберіг-21”, яке знаходиться в Одесі та отримало кредит в розмірі 1,5 мільйони гривень строком на 5 років.

“Ми покладаємо великі надії на програму Енергодім” - каже керівник Дирекції по роботі з бізнес-клієнтами ПриватБанку Євген Заіграєв - наразі ми вже отримали заявки більш ніж від 250-ти ОСББ, а середня сума кредита планується на рівні 1,5-2 мільйони гривень, отже кредитний портфель планується сформувати чималий, при цьому по досвіду програми “теплих кредитів” ми знаємо, що якість кредитного портфелю ОСББ є однією з найліпших серед усіх сегментів позичальників банку”.

Нагадаємо, що ПриватБанк приєднався до програми “Енергодім” 2021-му році, а до того у 2017-2020-х роках профінансував більш ніж 2,6 тисяч ОСББ за програмою “теплих кредитів”, що склало більш ніж 50% від загальної кількості кредитів, виданих банками-учасниками за цією програмою.

Оцените пост:

11111