ПриватБанк вимагає розслідувати факти погрози фізичної розправи з топ-менеджментом банка - 5.0 out of 5 based on 1 review

ПриватБанк направив заяву до Національної поліції з вимогами розслідувати факти погроз особистої розправи, які надійшли на адресу топ-менеджеру банку, з метою притягнути до відповідальності авторів таких погроз.

Як говориться в заяві прес-служби ПриватБанку, отримання приватних повідомлень з погрозами фізичної розправи є черговою спробою дестабілізації роботи банку і елементом персонального тиску та переслідування щодо його керівництва. Є підстави та факти вважати, що погрози пов’язані з безпосереднім виконанням топ-менеджером банку своїх обов’язків. Зокрема, це стосується реалізації стратегії банку щодо врегулювання проблемної заборгованості за кредитами фізичних та юридичних осіб, яку банк впроваджує відповідно до українського законодавства та в інтересах власника.

"Завдяки трансформації, після націоналізації ПриватБанк став одним з найбільших донорів державного бюджету. Це - результат роботи професійної команди банку, в яку входять як українські, так і міжнародні фахівці. Шантаж і особисті погрози, так само як інші елементи тиску, що чиниться на керівництво ПриватБанку протягом чотирьох років, мають на меті залякування та гальмування процесів, пов’язаних із ефективною трансформацією банку. Таке переслідування є незаконним та неприйнятним у сучасному суспільстві, - заявив Голова Правління ПриватБанку Петр Крумханзл.

Оцените пост:

11111