Приватбанк виставив нафтобази на електронні аукціони - 5.0 out of 5 based on 1 review
На Українській енергетичній біржі, що є офіційним майданчиком Prozorro.Продажі, з’явилася можливість взяти участь у мега-аукціоні.
Приватбанк пропонує для продажу нафтобази та комплекси нежитлових будівель, що розташовані у Черкаській, Одеській, Херсонській та Миколаївській областях. Географія об’єктів досить широка, тож кожен може обрати той лот, який найбільше підходить для власних бізнес-потреб.

У Черкаській області нафтобази знаходяться у м. Корсунь-Шевченківський, смт Єрки, м. Городище, м. Жашків, м. Тальне, с. Сатанівка, с. Поташ, два комплекси нежитлових будівель з надвірними спорудами — площадками для зливу та наливу нафтопродуктів у м. Сміла та нежитлові споруди в Умані.

У Одеській області — нафтобази у смт Березине, м. Ізмаїл, м. Білгород-Дністровський, м. Арциз, смт Любашівка, м. Березівка, та с. Білине.

У Херсонській — залізнична нафтобаза знаходиться у м. Нова Каховка, та нафтобаза у смт Партизани.

У Миколаївській області — нафтобази у м. Снігурівка, с. Бузьке, та нежилий об’єкт адміністративно-виробничого призначення, що знаходиться у с. Добре.

"Покупка нафтобази є досить вагомою інвестицією, що дозволить бізнесу розширити свою географію, посилити позиції на нафтовому ринку України та оптимізувати логістичні потоки" — прокоментував генеральний директор Української енергетичної біржі Олександр Коваленко.

Оцените пост:

11111