ПриватБанк вітає рішення Банку Англії щодо процедури “бейл-ін” - 5.0 out of 5 based on 1 review

ПриватБанк вітає важливе рішення, яке було оголошене сьогодні Банком Англії.

Щодо визнання, відповідно до розділу 89H Акту Сполученого Королівства про Банки від 2009 року, процедури “беіл-ін”, здійсненої Національним банком України у грудні 2016 року стосовно чотирьох кредитів на загальну суму 595 млн дол. США, наданих компанією UK SPV Credit Finance plc на користь ПриватБанку. Процедура “беіл-ін”, здійснена НБУ, становила важливу частину заходів вжитих державними органами України для націоналізації ПриватБанку.

Цим рішенням Банк Англії, за схваленням Казначейства Її Величності, визнав, що процедура “беіл-ін”, проведена НБУ, була істотним чином подібною за цілями та очікуваними результатами до аналогічної процедури у Сполученому Королівстві. Рішення щодо визнання Банком Англії санкціонує процедуру “беіл-ін” щодо запитаних чотирьох кредитів в рамках англійського права.

Це рішення є надзвичайно важливим з ряду причин, включно з тим, що воно підтверджує, в рамках англійського права, правильність підстав та цілей за яких процедура “беіл-ін” була проведена НБУ.

Більше деталей щодо рішення Банку Англії можна знайти тут, та ПриватБанк також публікує примірник документу яким Банк Англії прийняв рішення визнати процедуру “беіл-ін”.

Оцените пост:

11111