ПриватБанк впроваджує програмні РРО на платіжних POS-терміналах - 5.0 out of 5 based on 1 review

ПриватБанк разом з SM POS та UKey розпочав впровадження програмних РРО для бізнесу.

Застосунки з підтримкою фіскалізації операцій, наразі можуть працювати на платіжних Android POS-терміналах Verifone x990, які впроваджуються в мережу еквайрингу.

Таким чином, підприємці зможуть отримати у ПриватБанку комплексне рішення в одному пристроЇ, яке поєднує сучасний мобільний POS-термінал з платіжними функціями, касовий апарат на вимогу законодавства та систему обліку товарів для полегшення ведення торгівлі.

Найближчим часом банк планує розширення лінійки моделей POS-терміналів, які будуть працювати з ПРРО, а також розширення переліку застосунків з фіскалізацією інших розробників.

Нагадуємо, що згідно з Законами України № 128-ІХ та № 129-ІХ - Використання РРО обов’язкове для всіх платників єдиного податку ІІ – IІІ груп, незалежно від суми доходів. Суб’єкти господарювання у якості РРО також зможуть використовувати будь-який гаджет, на якому встановлений Програмний РРО (ПРРО) і який дозволяє фіскалізувати розрахункові операції на сервері ДПС. Програмний РРО дозволено застосовувати вже з 1 серпня 2020 року.

Оцените пост:

11111