ПриватБанк ввів нові обмеження, що потрібно знати клієнтам - 5.0 out of 5 based on 1 review

ПриватБанк роз'яснив нові обмеження для клієнтів. Державний банк ПриватБанк розповів, що через термінали самообслуговування Приватбанку поповнити банківські картки крім кредитних без ідентифікації можна буде тільки на суму до 5000 гривень.

В банку підкреслили, що термінали Приватбанку не зможуть дентифицировать клієнтів інших банків, які не відкривають свої бази. Тому, Приват не зможе провести платежі понад 5 000 гривень.

При цьому обмеження у 5 тисяч гривень не буде поширюватися на грошові перекази з картки на картку Приватбанку, адже клієнти вже надавали свої дані в банк при їх оформленні.

"Якщо клієнт проходив ідентифікацію в банку, то додаткова ідентифікація буде не потрібна. Клієнту необхідно авторизуватися на карті або номером телефону в дистанційних каналах або пройти верифікацію по карті або за телефоном у співробітника відділення", – повідомила прес-служба Приватбанку.

Нагадаємо, 28 квітня 2020 в Україні почали діяти оновлені вимоги до інформації про платника і одержувача, яка повинна супроводжувати переклад. Враховуючи це, ПриватБанк знизив суму поповнення карт без ідентифікації.

Максимальна сума поповнення банківських карт (крім кредитних) через термінали самообслуговування без ідентифікації клієнта з 28 квітня знизиться з 15 тис. грн в день до 5 тис. грн у зв'язку з набранням чинності закону про фінмоніторинг. Про це повідомили в прес-службі Приватбанку.

Оцените пост:

11111