ПриватБанк забезпечив рекордний прибуток за рахунок збільшення комісійних доходів - 5.0 out of 5 based on 1 review

За минулий рік ПриватБанк збільшив чистий комісійний дохід, тобто, прибуток від надання послуг та проведення банківських транзакцій, в півтора рази - до 15,2 млрд грн.

Такі дані наведені у підтвердженому аудиторською компанією E&Y Річному звіті банку. “Збільшення кількості активних клієнтів на 10% та зростання обсягів транзакцій, як у відділеннях, так і в онлайн каналах дозволили досягти збільшення чистого комісійного доходу на 49% порівняно з 2017 роком” - відзначається в документі.

Згідно Річного звіту ПриватБанку, зростання чистих комісійних доходів при збільшенні в порівнянні з 2017 роком операційних витрат всього на 14,7%, забезпечило банку отримання рекордного за підсумками 2018 року прибутку в розмірі 12,8 млрд грн. “Комісії формують значну частину прибутку банку та виступають важливим фактором стійкості бізнесової моделі: чистий комісійний прибуток банку на 109% покриває адміністративні витрати” - зазначається у звітності банку.

При цьому, за підсумками 2018 року ПриватБанк виявився одним з найкращих з українських банків за показником перевищення доходів над витратами, що склав 45%. Нагадаємо, за даними НБУ, ПриватБанк домінує на ринку роздрібних безготівкових операцій в Україні і забезпечує надходження 42% чистого комісійного доходу всього банківського сектора.

Оцените пост:

11111