«ПриватБанк» запускає нові тарифні пакети для ФОП і юр.осіб - 5.0 out of 5 based on 1 review

ПриватБанк повідомив своїх клієнтів, що з 01.04.2021 змінюються деякі тарифи на розрахунково-касове обслуговування для ФОП/ЮО.

В банку зазначили, що для того, щоб адаптувати вартість обслуговування до потреб бізнесу, було знижено тарифи на ті послуги, якими підприємці користуються найчастіше.

Наприклад, залежно від пакета буде втричі знижено вартість платежів в інші банки, зменшено вартість персональних карток для бізнесу тощо. Через місяць будут доступні наступні пакети: «Бізнес Старт», «Бізнес Комфорт» «Бізнес ПРО».

Тарифні пакети для бізнесу будь-якого масштабу

Тарифний пакет можна буде самостійно змінити через «Приват24 для бізнесу» (про цю можливість буде повідомлено додатково). Якщо підприємець не зробить заявку на підключення або самостійно не змінить тарифний пакет, за замовчуванням йому буде підключено пакет «Старт» із 01.04.2021. Якщо клієнт користується далі послугами банку після 01.04.2021, то він погоджується зі зміною тарифів за принципом мовчазної згоди.

Тарифні пакети для підприємства, які будуть підключені з 01.04.2021

tarifnі paketi

Галузеві пакети («ІТ Expert», «ОСББ», «Комунальні лікарні», «Для благодійних організацій» та інші) зі спеціальними тарифами на окремі послуги й далі діятимуть без змін. Вибирати нові тарифні пакети на сайті або змінювати через «Приват24 для бізнесу», якщо діють спеціальні чи галузеві пакети, не потрібно.

Оцените пост:

11111