ПриватБанк запустив на Дії освітній серіал “Цифрові гроші” - 5.0 out of 5 based on 1 review

ПриватБанк спільно з Міністерство цифрової трансформації та НБУ запустили новий освітній курс “Цифрові гроші”. Від сьогодні він доступний для всіх бажаючих на порталі “Дія. Цифрова освіта”.

У серіалі простою мовою розповідається все про банківські платіжні картки, безконтактні платежі, платежі онлайн, перекази коштів не виходячи з дому, кредитні ліміти, накопичення коштів та як убезпечити себе від неприємних ситуацій.

Сьогодні ми бачимо, що цифровий банкінг, піонером впровадження якого в Україні ще 10 років тому став ПриватБанк - це не лише зручні послуги без відвідування банку, не лише можливість розраховуватися без готівки та купувати за пару кліків будь що у будь якій країні світу, - відзначив член правління ПриватБанку з питань ІТ Андрій Гриценюк. - В умовах пандемії якісний та зручний цифровий банк є без перебільшення необхідною передумовою власної безпеки кожної людини та ії близьких. І навички користування цифровим банком, електронними засобами розрахунків є важливим для захисту власного здоров’я, і особливо людям старшого покоління”.

«Ми презентуємо освітній серіал про цифрові гроші в той час, коли сплачувати онлайн насправді безпечніше, адже немає контакту з купюрами. Цей серіал орієнтований у першу чергу на людей поважного віку. І це вже 12-й освітній серіал на платформі Дія.Цифрова освіта. Ми використовуємо навчання через розваги - щоб вчитися було цікаво. І сподіваємось навчити цифрової грамотності 2 млн українців цього року», -  заявила заступник міністра цифрової трансформації з питань євроінтеграції Валерія Іонан.


Проект “Дія. Цифрова освіта” - це платформа освітніх серіалів. За три роки проект планує навчити українців базовим цифровим навичкам, у тому числі і фінансовим.

Оцените пост:

11111