ПриватБанк запустив редизайнові дитячі картки Юніора з наліпками - 5.0 out of 5 based on 1 review

ПриватБанк та Mastercard почали випуск оновленої платіжної картки для дітей та підлітків - Картки Юніора.

Як повідомили у банку, відмінностями нової картки став лаконічний монохромний дизайн і набір стікерів-наклейок, що залишають місце для творчості. Тепер кожна дитина може проявити свій стиль та особливий погляд і створити власну, дійсно унікальну платіжну картку.

Картка Юніора – це зручний фінансовий продукт для дітей та підлітків від 6 до 17 років. Її місія полягає в сучасному й финансовому підході до навчання фінансовій грамотності. Користуючись функціоналом Картки Юніора, діти навчаються заощаджувати й накопичувати власні кишенькові гроші, користуватися банківськими послугами.

Також Картка Юніора дає унікальну можливість безкоштовно проходити навчання в школі фінансової грамотності «ЮніорБанк» від ПриватБанку, отримати бонуси від партнерів та брати участь в інтерактивних квестах і всеукраїнській фінансовій олімпіаді.

Особливістю оновленого дизайну стали стікери-наклейки. Вони були створені з урахуванням уподобань, трендів, мемів і соціальних віянь сучасної молоді. Кожен держатель може кастомізувати не тільки власну Картку Юніора, але й додати індивідуального стилю своєму лептопу й іншим речам.

Оцените пост:

11111