ПриватБанк змінив правила переказів - 5.0 out of 5 based on 1 review

ПриватБанк зробив заяву про зміни в процедурі грошових переказів між картами.

Банк вирішив значно скоротити тарифи по переказах для клієнтів. Так, спільно з платіжною системою Mastercard банк скоротив тарифи по переказах між картами клієнтів з 2% до 1,5%.

Таку комісію тепер повинні будуть оплачувати клієнти при міжнародних перекладах на картки ПриватБанку з країн колишнього СНД або Європейського Союзу.

Переклад можна проводити через мобільний додаток «Приват24», веб-версію сайту на комп'ютері або іншому мобільному пристрої.

Для цього потрібно зайти в меню «Сервіси», перейти на «Переклади» і вибрати розділ «На будь-яку карту». При цьому валюта карти відправника та одержувача повинна збігатися. Найкраще використовувати доларові карти.

При проведенні переказів ПриватБанк рекомендує використовувати такі платіжні системи: Swift, Western Union, RIA, MoneyGram, PrivatMoney, Intel Express, Sigue, Meest, Welsend, p2p, TransferGo, Payoneer і TransferWise. Це дозволить клієнтові отримати кешбек до ста гривень, точна сума якого буде залежати від розміру перекладу.

Оновлення процесингу буде проходити вночі 3 травня з 01:00 до 07:00. На цей час українцям порадили утриматися від спроб проведення будь-яких фінансових операцій.

Оцените пост:

11111