ПриватБанк знизив ставки за діючими кредитами 60 тисячам компаній і підприємців - 5.0 out of 5 based on 1 review

ПриватБанк автоматично знизив ставки за діючими програмами фінансування малого бізнесу для 60 тисяч українських компаній і підприємців.

Як повідомили в банку, ставка щомісячної комісії по "кредитних лімітах на рахунки" знижена для 44 тисяч юридичних осіб та підприємців. Також до кінця року знижена щомісячна ставка для 15 тисяч позичальників програми "КУБ" і понад тисячі клієнтів програм проектного кредитування. 

За прогнозами банку, до кінця року отримати нове фінансування по антикризовим ставками зможуть ще більше 40 тисяч компаній малого бізнесу і підприємців. 

Нагадаємо, з 25 травня ПриватБанк суттєво знизив ставки за всіма кредитними програмами фінансування юридичних осіб та підприємців, щоб допомогти українському бізнесу подолати наслідки карантину. 

Зниження кредитних ставок поширюється не тільки на нові, але і на всі діючі кредитні угоди програм підтримки малого бізнесу, за винятком клієнтів, яким проведено кредитні канікули / реструктуризації боргу, або які мають або будуть мати прострочену заборгованість. 

Детальніше про зниження ставок і про кредитні програми ПриватБанку для бізнесу можна дізнатися на офіційній сторінці ПриватБанку.

Оцените пост:

11111