Призначення Марюса Качмарека заступником голови правління ПриватБанку з операційних питань - 5.0 out of 5 based on 1 review

Призначення Наглядовою радою ПриватБанку заступником голови правління банку з операційних питань Марюса Качмарека є черговим кроком щодо подальшої синхронізації технологічної та операційної платформ банку та їх посилення.

Як зазначила голова Наглядової ради ПриватБанку Шарон Іскі: “ПриватБанк безумовно надпотужний в технічному оснащенні та має операційну інфраструктуру національного масштабу. Ми раді тому, що Марюс очолить IT та операційну підтримку банку. Синергія цих двох чинників має вирішальний вплив на якість роботи банку та обслуговування клієнтів”.

Марюс Качмарек приєднався до команди ПриватБанку як член правління з операційних питань більше року тому. Він має багатий досвід на позиціях Chief Operating Officer та Chief Information Officer у великих європейських банках, таких як Raiffeisen Bank, Deutsche Bank, Kredyt Bank (KBC Group) та Eurobank (Societe Generale Group) в Польщі.

Нагадаємо, 8 грудня 2020 року Наглядова рада затвердила нову структуру правління ПриватБанку, згідно з якою виконавчий орган банку складається з семи позицій.

Оцените пост:

11111