Профспілка ПриватБанку просить закрити співробітницю-китаянку на карантин - 5.0 out of 5 based on 1 review

Працівники фінустанови також просять поліцію притягнути винних в халатності.

Профспілка працівників центрального офісу ПриватБанку звернулася до губернатора Дніпропетровської області Олександра Бондаренко, голови обл.ради Святослава Олійника і мера Дніпра Бориса Філатова з проханням вжити заходів для забезпечення безпеки співробітників і недопущення поширення коронавируса. Про це йдеться в зверненні профспілки до чиновників.

За інформацією профспілки, керівник напрямку "Управління змінами" Цзен Ні, громадянка КНР, 31 січня 2020 року знаходилася у відпустці в Китаї в зоні, яка межує з місцем спалаху коронавируса COVID-19 і 24 лютого Цзен Ні не з'явилася на робочому місці в Дніпрі за адресою Набережна Перемоги, 30 - в будівлі, де працює більше тисячі людей.

"Оскільки чинне керівництво банку не поінформувало працівників про небезпеку, а на запити профспілки має стійку звичку не відповідати, враховуючи стурбованість колективу, особливо після смерті від пневмонії нашої колеги А. Литвиненко - просимо вжити термінових заходів щодо ізоляції Цзен Ні і проходженню карантину. Також просимо правоохоронні органи провести перевірку і притягнути до відповідальності осіб, які не прийняли належних заходів для запобігання епідемії вірусу."

Оцените пост:

11111