СК "Гардіан" розпочала співпрацю з КБ "ПриватБанк" - 5.0 out of 5 based on 1 review

Страхова компанія "Гардіан" (Київ) розпочала співпрацю з АТ КБ "ПриватБанк" в сфері обов'язкового страхування автоцивільної відповідальності, повідомляється в прес-релізі страховика.

Згідно з умовами співпраці, клієнти банку і користувачі онлайн-сервісу Приват24, зможуть купувати поліси ОСАГО СК "Гардіан" в 30-ти філіях і 1991-му функціонуючому відділенню Привату по Україні.

Компанія відзначає, що за останній місяць поточного року - це другий банк, який почав співпрацю зі страховою компанією "Гардіан". На початку місяця компанія отримала акредитацію в АБ "Укргазбанк".

СК "Гардіан" 12 років працює на ринку страхування України, є універсальною компанією, що володіє 35-тю ліцензіями Нацкомфінпослуг: 17 ліцензій на добровільні види страхування, 18 ліцензій - на обов'язкові види страхування. Компанія має розгалужену регіональну мережу і покриває 21 область України: 16 філій, 30 центрів обслуговування клієнтів, 10 представництв і 100 точок продажу по всій Україні. СК "Гардіан" є асоційованим членом Моторного (транспортного) страхового бюро України (МТСБУ), членом Всеукраїнської Асоціації автомобільних імпортерів і дилерів (ВААІД), і членом Ліги страхових організацій України (ЛСОУ)

Оцените пост:

11111