Суд переніс розгляд справи щодо незаконності націоналізації ПриватБанку - 5.0 out of 5 based on 1 review

Суд переніс розгляд апеляційної скарги ПриватБанку у справі про незаконну націоналізацію банку, щоб витребувати офіційну інформацію від Конституційного суду щодо перевірки «антиколомойського» закону.

Шостий апеляційний адміністративний суд переніс на 2 березня розгляд апеляційної скарги ПриватБанку за позовом олігарха Ігоря Коломойського щодо незаконності націоналізації банку. Про це 16 лютого повідомив юридичний радник ПриватБанку Андрій Пожидаєв у відеозверненні.

«Суд відклав розгляд справи у зв'язку з тим, що йому необхідно витребувати офіційну інформацію від Конституційного суду про те, чи відбувається перегляд (конституційності "антиколомойського" закону) і на яких підставах він відбувається», - заявив Пожидаєв. За його словами, до 2 березня суд повинен отримати з КСУ запитану інформацію щодо «Антіколомойского» закону.

Юридичний радник ПриватБанку зазначив, що необхідність зупиняти виробництво в даному випадку відсутня, оскільки конституційність зазначеного закону не вплине на розгляд даної справи.

«Не дивлячись на те, чи буде визнаний закон №590 ("антиколомойський" закон - ред.) конституційним чи не конституційним - це не вплине на розгляд даної справи. Не вплине на те, що взагалі треба закривати провадження у даній справі. Вона не може розглядатися адміністративними судами і рішення не можуть бути винесені», - зазначив Пожидаєв.

Оцените пост:

11111